Η Food Standards Agency για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης στην παραγωγή ασφαλών τροφίμων έχει δημοσιεύσει 10 σύντομα βίντεο ( περίπου ένα λεπτό) και καλύπτει συγκεκριμένες πρακτικές υγιεινής τροφίμων.
Κάθε βίντεο παρέχει οδηγίες βέλτιστης πρακτικής σε μια σειρά από πιθανά ζητήματα ασφάλειας των τροφίμων, όπως:
- αποτελεσματικό πλύσιμο των χεριών
- ψύξη τρόφιμων
- έλεγχος σωστού μαγειρέματος
- αποτελεσματικός καθαρισμός
- ασθένεια κατα τη διάρκεια της εργασίας
- κρατώντας τα παράσιτα (κατσαρίδες - ποντίκια) έξω από την επιχείρησή σας
Κάθε βίντεο παρέχει οδηγίες βέλτιστης πρακτικής σε μια σειρά από πιθανά ζητήματα ασφάλειας των τροφίμων, όπως:
- αποτελεσματικό πλύσιμο των χεριών
- ψύξη τρόφιμων
- έλεγχος σωστού μαγειρέματος
- αποτελεσματικός καθαρισμός
- ασθένεια κατα τη διάρκεια της εργασίας
- κρατώντας τα παράσιτα (κατσαρίδες - ποντίκια) έξω από την επιχείρησή σας
Τα βίντεο είναι διαθέσιμα μέσω του YouTube.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου