Translate

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Έλεγχος για την ανίχνευση εντόμων και τρωκτικών σε αποθήκη τροφίμων

0 σχόλια

Η Food Standards Agency  για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης στην παραγωγή ασφαλών τροφίμων έχει δημοσιεύσει 10 σύντομα βίντεο ( περίπου ένα λεπτό) και καλύπτει συγκεκριμένες πρακτικές υγιεινής τροφίμων.
Κάθε  βίντεο παρέχει οδηγίες βέλτιστης πρακτικής σε μια σειρά από πιθανά ζητήματα ασφάλειας των τροφίμων, όπως:

     -    αποτελεσματικό πλύσιμο των χεριών
     -    ψύξη τρόφιμων
     -    έλεγχος σωστού μαγειρέματος
     -    αποτελεσματικός καθαρισμός
     -    ασθένεια κατα τη διάρκεια της εργασίας
     -    κρατώντας τα παράσιτα (κατσαρίδες - ποντίκια) έξω από την επιχείρησή σας



Τα βίντεο είναι διαθέσιμα μέσω του YouTube.